Gezichtsbehandelingen

Lepam, algemene kruiden voor gezicht

Eerst wordt het gezicht gereinigd met plantaardige producten en daarna wordt het gezicht gemasseerd met kruidensap / melk / of olie en vervolgens wordt er een gezichtsmasker toegepast.

Gezichtsbehandeling met Saffraanolie

Dit wordt gedaan met speciaal gemaakte sandelhoutpoeder en saffraanolie. Het gezichtshuid krijgt een gloed.

Gezichtsmasker van modder

Dit wordt gedaan met medicinale natuurlijke modder en is zeer geschikt om de overtollige olie te regelen op het gezicht.

Gezichtsmasker met Herbal fruit

Dit wordt gedaan met geselecteerde plantaardige masker en is goed voor het voeden van de gezichtshuid en de dode cellen te verwijderen

Gezichtsmasker met Herbal vruchten

Dit wordt gedaan met geselecteerde vruchten met medicinale waarden en is goed om puistjes te voorkomen in het gezicht en je krijgt een stralende huid.

Aroma therapie

Dit wordt gedaan met de toepassing van verschillende types van vluchtige oliën die worden gebruikt in de Ayurveda om de gezichtshuid gezond te houden.

Antirimpel behandelingen

Dit is een combinatie van kruidenolie massage gezichtsbehandeling en is een redelijke behandeling die zeer goed is om te voorkomen van rimpels.

Behandeling voor het corrigeren van donkere kringen onder de ogen

Speciale gemaakte olie en kruiden crème worden gebruikt om het getroffen deel te masseren daarna  wordt er een kruidenpasta toegepast met een masker. 

Behandeling voor de normale huid 

Het gezicht wordt gereinigd met plantaardige producten en de gezichtsmassage wordt gemasseerd met speciale plantaardige oliën. Daarna wordt er een gezichtsmasker gegeven d.m.v. de huidtype. 

Behandeling voor de vette huid

Het gezicht wordt gereinigd met plantaardige producten en de gezichtsmassage wordt gemasseerd met speciale kruidensappen en extracten en speciaal gemaakte moddergezichtsmasker met kruiden poeder en klei.

Behandeling voor de droge huid

Het gezicht wordt gereinigd met plantaardige producten en de gezichtsmassage wordt gemasseerd  met speciale plantaardige oliën, medicinale melk en daarna krijgt het gezicht een speciaal gemaakte gezichtsmasker.

Behandeling voor de  gevoelige huid

Het gezicht wordt gereinigd wordt met plantaardige producten en gezichtsmassage wordt gemasseerd met speciale kruiden- en vruchtensappen, honing enz. en daarna krijgt het gezicht een speciaal gemaakte gezichtsmasker.

Behandeling voor het gezicht

Speciaal gemaakte medicinale dampen wordt toegepast op het gezicht samen met kruidenolie en sapmassage en daarna krijgt het gezicht een speciale gezichtsmasker.

Behandeling voor mee-eters

Er wordt een zachte reiniging gegeven met kruidenextracten. De mee-eters worden verwijderd door het toepassen van sandelhout, andere kruiden en poeder pasta.

Behandeling van puistjes

Speciaal gemaakt kruidenpasta en verwijdert de puistjes en maakt de huid mooi.